Website ontwikkeling

Een website laten ontwikkelen, dan bent u aan het goede adres. Wij helpen u graag uw vragen te beantwoorden en een idee te geven van ons ontwikkelingsproces.

Starterstarief vanaf 695,-
Regel alles eenvoudig online

Hoe wij te werk gaan.

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in websiteontwikkeling met WordPress. Onze aanpak is erop gericht om allereerst een duidelijk beeld te krijgen van het idee dat u voor uw website heeft. We luisteren aandachtig naar uw wensen en doelstellingen om zo een website te kunnen ontwerpen die niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft.

Onze expertise stelt ons in staat om waardevolle suggesties te doen die uw site niet alleen functioneel maken, maar ook esthetisch aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk. We begrijpen het belang van een goede website voor uw bedrijf en streven ernaar om een site te creëren die niet alleen goed werkt, maar ook uw merk versterkt en uw zichtbaarheid online vergroot.

Kortom, wij zorgen ervoor dat uw visie voor uw website werkelijkheid wordt, met de technische kennis en creatieve inzichten die nodig zijn om een impactvolle, professionele website te leveren.

Welke tools gebruiken wij.

Bij onze aanpak van websiteontwikkeling gebruiken we een op maat gemaakt WordPress-thema dat we bouwen met Advanced Custom Fields (ACF). Dit stelt ons in staat om precies de blokken te creëren die u nodig heeft voor uw website, variërend van eenvoudig tot zeer geavanceerd. We richten ons hierbij specifiek op het vervullen van uw specifieke behoeften, zonder onnodige code, blokken of ingewikkelde hulpmiddelen.

We ontwerpen uw website zodanig dat deze naadloos aansluit bij uw wensen en vereisten. Door alleen de functies te implementeren die essentieel zijn voor uw site, blijft het systeem overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Dit betekent ook dat de website sneller laadt en beter presteert, omdat er geen overbodige elementen de functionaliteit verstoren.

Ons doel is om een efficiënte en effectieve website te bouwen die niet alleen mooi oogt, maar ook perfect functioneert. We zorgen ervoor dat elke klant precies krijgt wat hij nodig heeft om zijn online aanwezigheid te optimaliseren, zonder complicaties of overtollige functionaliteiten.

Kosten

Bij ons bedrijf hanteren we geen vaste prijs voor de ontwikkeling van websites. In plaats daarvan werken we op basis van een uurtarief van 65 euro. Wij zijn van mening dat een vaste prijsstelling niet haalbaar is, omdat elke klant en elk project uniek is. Voordat we kunnen bepalen wat er nodig is voor de ontwikkeling van uw specifieke website, is het belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van de uitdagingen en de eenvoudigere aspecten van het project.

Dit aanpasbare prijsmodel stelt ons in staat om flexibel te reageren op de individuele behoeften van elke klant en biedt de ruimte om nauwkeurig in te spelen op de specifieke vereisten van uw website. Op deze manier betalen klanten alleen voor de tijd die daadwerkelijk besteed wordt aan het bouwen en optimaliseren van hun website, wat een eerlijke en transparante manier van factureren garandeert.

We geloven dat dit model het beste reflecteert hoe variabel webontwikkeling kan zijn, en het zorgt ervoor dat we de best mogelijke service kunnen bieden, afgestemd op uw unieke situatie en wensen.

Witteveen IT
Web ontwikkeling voor een leuke prijs, zonder gezeur.
Bij Witteveen-IT begrijpen we dat web-ontwikkeling soms complex en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden wij een naadloze en zorgeloze service om uw WordPress-website te ontwikkelen of te verbeteren. Ons team van deskundige ontwikkelaars is gespecialiseerd in het op maat maken van web-oplossingen die niet alleen voldoen aan uw zakelijke behoeften, maar ook geoptimaliseerd zijn voor prestaties en beveiliging.
Direct in contact