Webshop

Een webshop laten ontwikkelen, dan bent u aan het goede adres. Wij helpen u graag uw vragen te beantwoorden en een idee te geven van ons ontwikkelingsproces.

Starterstarief vanaf 695,-
Regel alles eenvoudig online

Hoe wij te werk gaan.

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops met behulp van WordPress. Onze benadering is erop gericht om eerst een diepgaand begrip te ontwikkelen van de ideeën die u heeft voor uw online winkel. We luisteren aandachtig naar uw wensen en doelstellingen om een webshop te kunnen creëren die niet alleen voldoet aan uw verwachtingen maar deze zelfs overtreft.

Dankzij onze expertise kunnen we waardevolle suggesties bieden die uw webshop functioneel, esthetisch aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk maken. Wij begrijpen het belang van een effectieve webshop voor uw bedrijf en streven ernaar een platform te ontwikkelen dat niet alleen goed functioneert, maar ook uw merk versterkt en uw online verkoop verhoogt.

Kies voor professionaliteit en ervaring; kies voor ons voor uw webshop-ontwikkeling.

Welke tools gebruiken wij.

Voor het ontwikkelen van webshops gebruiken wij een op maat gemaakt WordPress-thema, ontwikkeld met Advanced Custom Fields (ACF). Dit stelt ons in staat om exact de blokken te ontwerpen die nodig zijn voor uw webshop, van eenvoudig tot geavanceerd. Ons doel is om specifiek aan uw behoeften te voldoen zonder onnodige code, blokken of ingewikkelde tools.

We zorgen ervoor dat uw webshop naadloos aansluit bij uw wensen, door alleen essentiële functionaliteiten te implementeren die het systeem overzichtelijk en gebruiksvriendelijk houden. Dit leidt tot betere laadtijden en optimalisatie van de webshop, zonder verstoring door overbodige elementen.

Wij bouwen een efficiënte, effectieve en aantrekkelijke webshop, die perfect functioneert en exact voldoet aan wat u nodig heeft om succesvol te zijn in de online verkoopwereld.

Kosten

Voor de ontwikkeling van webshops werken we niet met een vaste prijs, maar op basis van een uurtarief van 65 euro. We geloven dat een vaste prijs niet realistisch is vanwege de unieke aard van elke klant en elk project. Het is essentieel om een helder beeld te hebben van de specifieke uitdagingen en mogelijkheden binnen de ontwikkeling van uw webshop voordat er begonnen kan worden.

Dit flexibele prijsmodel zorgt ervoor dat we nauwkeurig kunnen inspelen op de individuele behoeften van elke klant. U betaalt alleen voor de daadwerkelijk bestede tijd aan het ontwikkelen en optimaliseren van uw webshop. Dit zorgt voor een eerlijke en transparante manier van factureren.

Ons aanpasbare tariefmodel weerspiegelt de variabiliteit van webshopontwikkeling en garandeert dat we de beste service kunnen bieden, volledig aangepast aan uw specifieke situatie en wensen.

Maatwerk en Volledige Ondersteuning bij het Opzetten van Uw Webshop

Naast de ontwikkeling van uw webshop bieden wij uitgebreide maatwerkoplossingen en ondersteuning bij het opzetten van alle aspecten van uw online winkel. Onze expertise strekt zich uit tot meer dan alleen het ontwerpen van de site; we assisteren ook bij de implementatie van betaalsystemen, verzendopties en belastingafhandeling.

Betaalsystemen:

We helpen met het integreren van diverse betaalmethoden die essentieel zijn voor een soepele transactie-ervaring voor uw klanten. Of het nu gaat om creditcards, PayPal, iDEAL of andere populaire betalingsgateways, wij zorgen ervoor dat uw betaalprocessen veilig en efficiënt zijn ingesteld.

Verzending:

Afhankelijk van uw producten en klantenbasis richten we verzendoplossingen in die aansluiten bij uw bedrijfsvoering. Dit omvat de configuratie van verzendtarieven, regionale en internationale verzendopties, en logistieke integraties die helpen bij het stroomlijnen van de orderverwerking en levering.

Belastingen:

Belasting kan complex zijn, vooral als u wereldwijd verkoopt. Wij bieden hulp bij het configureren van belastinginstellingen die voldoen aan lokale en internationale wetgeving, zodat uw webshop correct belasting heft en rapporteert.

Met deze allesomvattende benadering zorgen we niet alleen voor een technisch geoptimaliseerde webshop, maar ook voor een die commercieel voorbereid is om succesvol te opereren in de e-commerce wereld. Elk detail wordt zorgvuldig gepland en geïmplementeerd, zodat u zich kunt richten op het groeien van uw bedrijf, terwijl wij de technische en operationele details verzorgen.

Witteveen IT
Web ontwikkeling voor een leuke prijs, zonder gezeur.
Bij Witteveen-IT begrijpen we dat web-ontwikkeling soms complex en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden wij een naadloze en zorgeloze service om uw WordPress-website te ontwikkelen of te verbeteren. Ons team van deskundige ontwikkelaars is gespecialiseerd in het op maat maken van web-oplossingen die niet alleen voldoen aan uw zakelijke behoeften, maar ook geoptimaliseerd zijn voor prestaties en beveiliging.
Direct in contact