Webhosting

Schaalbare webhosting voor een aantrekkelijke prijs.

Starterstarief vanaf 695,-
Regel alles eenvoudig online

Hosting

Bij Witteveen IT bieden we kostenefficiënte webhostingoplossingen door het delen van servers. Dit maakt het mogelijk om de hostingkosten aanzienlijk te verlagen, wat vooral voordelig is voor onze klanten. De prijsstelling van onze diensten is afhankelijk van de grootte en specificaties van uw website. De basisprijs voor onze shared hosting begint bij 30 euro per maand.

Daarnaast hebben we een aantrekkelijk aanbod met ons hosting- en ontwikkelingspakket. Voor 80 euro per maand ontvangt u niet alleen hostingdiensten, maar ook een uur programmeer- of ontwikkelingswerk. Dit uur kan opgespaard worden over de maanden heen, waardoor u uiteindelijk voldoende tijd kunt verzamelen om aan grotere updates of projecten te werken. Dit is een uitstekende optie voor klanten die regelmatige updates nodig hebben of die op termijn grotere aanpassingen aan hun site willen doorvoeren.

Bij Witteveen IT streven we ernaar om flexibele, schaalbare oplossingen te bieden die meegroeien met uw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen met uw webhostingbehoeften.

Witteveen IT
Web ontwikkeling voor een leuke prijs, zonder gezeur.
Bij Witteveen-IT begrijpen we dat web-ontwikkeling soms complex en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden wij een naadloze en zorgeloze service om uw WordPress-website te ontwikkelen of te verbeteren. Ons team van deskundige ontwikkelaars is gespecialiseerd in het op maat maken van web-oplossingen die niet alleen voldoen aan uw zakelijke behoeften, maar ook geoptimaliseerd zijn voor prestaties en beveiliging.
Direct in contact