Portfolio

Stuk voor stuk hebben onze developers een ruim portfolio aan uitsekende en grote projecten. Op deze pagina vind u een overzicht van de meest recent ontwikkelde websites en webshops. Wilt u een voorbeeld van een website die in uw categorie valt, neem dan contact met ons op.

Starterstarief vanaf 695,-
Regel alles eenvoudig online

WBE de Noordwesthoek

Wij hebben de website voor WBE de Noordwesthoek gecreëerd, een jachtcollectief in de Noordwesthoek. Het ontwerp en de realisatie van de website zijn gebaseerd op ons Website Start-thema. Hiermee hebben we een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website ontworpen die de unieke kenmerken en activiteiten van het jachtcollectief benadrukt.

We willen WBE de Noordwesthoek graag bedanken voor het vertrouwen in onze diensten.|

Klik hier om de site te bekijken

VerheijenTTC

Voor VerheijenTTC hebben wij de website ontworpen en gerealiseerd, waarbij we hen ook hebben geholpen met het opzetten van hun betalings- en bezorgopties. Ze maakten gebruik van ons Webshop Start-thema, waarmee we een efficiënte en klantvriendelijke webshop hebben gecreëerd die hun verkoopproces optimaliseert en de klantervaring verbetert. Daarnaast hebben wij hun marketing opgezet, zodat ze effectief hun doelgroep kunnen bereiken en hun online aanwezigheid kunnen vergroten.

Klik hier om de site te bekijken

Makelaardij Middelbrink

Voor Makelaardij Middelbrink hebben wij met trots een volledig op maat gemaakte website ontwikkeld. Hierbij hebben we meerdere aangepaste archieven gecreëerd voor het tonen van huizen, percelen en te huur staande gebouwen. We hebben een uniek webdesign en een volledig op maat gemaakt thema voor de klant ontwikkeld, zonder gebruik te maken van een startthema. De woningen worden direct uit Realworks gehaald via hun API, waarbij we een aangepaste plugin hebben gemaakt om de archieven te creëren. Daarnaast is de website marketing-klaar dankzij onze geavanceerde flex builder, die een richtlijn biedt voor effectieve SEA- en SEO-marketing. Deze website weerspiegelt perfect de wensen en eisen van Makelaardij Middelbrink en biedt een uitstekende gebruikerservaring voor hun klanten.

Klik hier om de site te bekijken

Brinkstee mini herefords.

Voor Brinkstee Mini Herefords hebben wij met trots een eenvoudige maar doeltreffende website ontwikkeld. Deze website is speciaal ontworpen voor hun boerderij, die gespecialiseerd is in de fokkerij van kleine koeien. De website fungeert als een visitekaartje, waarmee ze hun unieke Mini Herefords kunnen presenteren. Het ontwerp is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, zodat bezoekers gemakkelijk informatie kunnen vinden en contact kunnen opnemen. Deze website weerspiegelt perfect de behoeften van Brinkstee Mini Herefords en ondersteunt hen in het effectief promoten van hun specialiteit.

Klik hier om de site te bekijken

Witteveen IT
Web ontwikkeling voor een leuke prijs, zonder gezeur.
Bij Witteveen-IT begrijpen we dat web-ontwikkeling soms complex en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden wij een naadloze en zorgeloze service om uw WordPress-website te ontwikkelen of te verbeteren. Ons team van deskundige ontwikkelaars is gespecialiseerd in het op maat maken van web-oplossingen die niet alleen voldoen aan uw zakelijke behoeften, maar ook geoptimaliseerd zijn voor prestaties en beveiliging.
Direct in contact