Over ons

Wij zijn een freelance bureau van gepassioneerde web-ontwikkelaars die graag in hun vrije tijd bijklussen.

Starterstarief vanaf 695,-
Regel alles eenvoudig online

Onstaan van Witteveen IT

Witteveen-IT is opgericht door mij, Erik, tijdens de coronaperiode, een tijd waarin veel bedrijven de noodzaak zagen om hun online aanwezigheid te versterken. Na jarenlang als lead developer te hebben gewerkt, besloot ik mijn passie voor programmeren en mijn ervaring te gebruiken om de markt te vereenvoudigen. Bij Witteveen-IT combineren we kwaliteitsgarantie met gebruiksgemak om klanten te helpen het optimale uit hun website-ideeën te halen.

Bovendien maken we gebruik van een netwerk van freelance ontwikkelaars dat ik door de jaren heen heb opgebouwd. Dit stelt ons in staat om voor elk project de beste match te vinden, met een ontwikkelaar wiens ervaring en expertise specifiek aansluiten bij de unieke behoeften van de klant. Hierdoor kunnen we niet alleen flexibel inspelen op verschillende soorten projecten, maar garanderen we ook dat elke opdracht met de hoogste standaarden in kwaliteit en functionaliteit wordt uitgevoerd. Met deze aanpak streven we ernaar om elk project tot een succes te maken, ondersteund door passie en een streven naar excellentie.

Freelance ontwikkeling op maat.

Witteveen-IT is een freelance bureau bestaande uit een divers team van ontwikkelaars die naast hun reguliere banen werken aan het realiseren van uitstekende projecten. Ons team bestaat uit zowel Nederlandse als internationale developers, wat ons in staat stelt om een breed scala aan perspectieven en expertises in te zetten voor elk project. Door deze unieke mix kunnen we de beste resultaten garanderen.

Onze ontwikkelaars delen een passie voor technologie en innovatie, en zetten zich in hun vrije tijd volledig in om creatieve en technisch hoogstaande weboplossingen te bieden. Deze flexibele werkstructuur stelt ons in staat om op een dynamische en efficiënte manier te reageren op de wensen van onze klanten, met altijd een perfecte match tussen projectvereisten en de specialisaties van onze developers. Bij Witteveen-IT streven we ernaar om elk project niet alleen te voltooien naar de tevredenheid van de klant, maar ook om de digitale mogelijkheden continu te verkennen en uit te breiden.

Tijd en wachtlijst.

Bij Witteveen-IT werken we uitsluitend met freelance ontwikkelaars en richten we ons op projecten die overeenkomen met onze visie op kwaliteit en innovatie. Door deze gerichte aanpak en het feit dat veel van onze ontwikkelaars momenteel betrokken zijn bij grotere projecten, hanteren we een wachtlijst van ongeveer één tot anderhalve maand voor nieuwe projecten.

Ondanks deze wachttijd hebben we de flexibiliteit om nieuwe projecten aan te nemen als hun omvang past binnen onze huidige capaciteit. Dit stelt ons in staat om efficiënt te blijven werken en tegelijkertijd de kwaliteit te leveren die onze klanten van ons verwachten.

We moedigen potentiële klanten aan om contact met ons op te nemen om hun projectbehoeften te bespreken, zodat we kunnen beoordelen hoe we het beste kunnen helpen binnen de mogelijkheden van onze planning en resources. We nemen niet elk willekeurig bedrijf aan.

Witteveen IT
Web ontwikkeling voor een leuke prijs, zonder gezeur.
Bij Witteveen-IT begrijpen we dat web-ontwikkeling soms complex en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden wij een naadloze en zorgeloze service om uw WordPress-website te ontwikkelen of te verbeteren. Ons team van deskundige ontwikkelaars is gespecialiseerd in het op maat maken van web-oplossingen die niet alleen voldoen aan uw zakelijke behoeften, maar ook geoptimaliseerd zijn voor prestaties en beveiliging.
Direct in contact